Connect with us

INTERNET

Ce aplicatii trebuie să ai în telefonul mobil.

Published

on

Aplicatii care nu ar trebui să-ți lipsească din telefonul mobil. În primul rând voi incepe cu foodpanda, poate ai mai auzit de ea prin diferite reclame. Este o palicatie de top, eu sunt foarte mulțumit de ea și imi place că după fiecare comanda poti lăsa recenzie.

O altă aplicatie fositoare este CamScanner, poti scana foarte usor si cropa, edita textura documentului respectiv și în plus de asta ai posibilitatea să te înregistrezi să-ți rămână toate fisiere salvate, pentru a nu le mai descarca in telefon deficare dată.

Dacă ești pasionat de filme, mergi des la cinema și îți place să fii la curent cu cinematografele, poti descărca foarte usor aplicația Cinemamagia.

Daca îți place să citești știri și te-ai săturat mereu sa intri pe fiecare site de știri, ai posibilitatea sa descarci aplicatia de la google și le vei găsi toate la un loc. Stiri Google.

Bucataras, este o aplicație unde găsești fel de fel de rețete de gătit, le poti salva la favorit și prepara când dorești.

Shazam este o aplicatie unică, dacă auzi o meldoie în autobuz,tranvai,stradă,etc.. si porești aplicatia Shazam îți va recunoaște instantaneu melodia.

Ai pus ochii de ceva timp pe un produs și nu stii dacă pe alte site-uri îl găsești mai ieftin, acum poți intra foarte simplu pe Magazin Play si descărca aplicatia Compari. Acolo vei găși majoritatea site-urilor care are produsul respectiv la vânzare și tu te poți orienta către un preț.