Connect with us

FILME

FOTO Bran Stark din Game Of Throne, este în București.

Published

on

FOTO Bran Stark din Game Of Throne, este în București. Ce face actorul in România?

Isaac Hempstead Wright ( Bran Stark ), dupa cum îl știm mulți din Urzeala tronurilor, el este în capitala României pentru filmările unui nou film, de data aceasta de cinema.

Bran Stark  având un rol important, câștigător la finalul poveștii Urzeala tronurilor, devenind, la propunerea lui Peter Dinklage (Tyrion Lannister), regele celor Șapte Regate. Actorul filmează pentru pelicula Voyagers, în care joacă alături de Colin Farrell, Tye Sheridan, Quintessa Swindell și Lily-Rose Depp, fiica actorului Johnny Depp și a cântăreței Vanessa Paradis

Isaac Hempstead Wright ( Bran Stark ),, în vârstă de 20 de ani, a fost surprins de fotoreporterii Click! pe străzile din capitala. Îmbăcat casual, cu pantaloni sport, șapcă și ochelari, actorul englez a admirat orașul într-una dintre pauzele de filmări.

Isaac Hempstead Wright, la plimbare în zona Ateneului Român. Sursa foto: Click!

Cele mai multe scene din România sunt filmate la studiourile Buftea, unde echipa de filmare a început aranjarea decorului încă din luna mai a acestui an. Anunțul a fost făcut atunci de regizorul filmului Voyagers, Neil Burger, printr-o postare pe contul său de Instagram.

Galerie foto:

Continue Reading
Advertisement